Americké grily
Pro milovníky dobrého masa
Existuje mnoho druhů smokerů, například elektrické, plynové nebo na dřevo. Každý typ má své výhody a nevýhody. Například smokery na dřevo jsou tradiční a dodávají jídlu charakteristickou chuť a aroma. A proto právě na tyto americké grily specializujeme. Aby si naši zákazníci vychutnali dokonalou chuť masa.
Massive ONE
Grilovací bestie Massive ONE
Prožijte jedinečné spojení masa a ohně. Gril je primárně určen pro BBQ v texaském stylu. Jedná se o profesionální gril, který obslouží větší společnost, proto je vhodný pro posezení s partou kamarádů, ale i pro zahradní restaurace a catering servis. Umožňuje také přímé grilování a jiné způsoby přípravy pokrmů (plancha, wok a kotlík).
Princip fungování
Připravte si všechny druhy masa
Americký gril se tradičně používá pro přípravu větších kusů masa, jako jsou například hovězí žebírka, vepřové plece nebo celá kuřata. Tyto kusy masa se připravují na grilu po několik hodin za nízkých teplot, aby se maso změkčilo a získalo charakteristickou chuť a aroma.
Kromě těchto klasických druhů masa lze na grilu připravit také další druhy masa, jako jsou například:
- Brisket: nejdříve marinuje a poté se peče na nízké teplotě po několik hodin, dokud se maso úplně nezměkčí.
- Vepřové kotlety: tyto kousky masa se nejdříve osolí a opepří a poté se grilují po několik hodin, dokud se maso také nezměkčí.